Promotions
Fri fragt i ved bestillinger på 1000,00 DKK og derover, ellers er fragten 39,00 DKK.
Fri fragt over 500 kr.
Gælder ikke Rusland og Ukraine
Afsendelse hurtigst muligt efter ordreafgivelse
Afsendelse
indenfor 1-3
hverdage
 
14 dages returret

14 dages

fortrydelsesret
 

Gå ikke glip af tilbud, nyheder m.m.

 
Best sellers Shop the look Last chance - few items left

Køb smart børnetøj online hos Ticket

Hos Ticket har vi et stort udvalg af smart børnetøj til drenge og piger. Vores sortiment af lækkert børnetøj indeholder alt fra slidstærke flyverdragter til jakker, bukser og bluser til de kære små. Vores tøj til børn er fremstillet efter både dit og dit barns hoved. Det vil blandt andet sige, at kvaliteten er helt i top! Vi skiller os ud ved at levere kvalitets børnetøj med flot design, høj funktionalitet og sikkerhed i topklasse.

Vi ved, hvor hurtigt børnetøj bliver slidt. Derfor har vi fremstillet vores tøj til børn i slidstærke materialer, som kan tåle at blive brugt i det omskiftelige danske vejr. Vi ved også at børn elsker at boltre sig udenfor og derfor er vores børnetøj behageligt og funktionelt at have på, når dit barn leger. Sidst, men ikke mindst er sikkerhed et afgørende punkt for os. Når der er fart over feltet, kan der nemt opstå farlige situationer. Derfor har vores flyverdragter ikke nogen lange snore, men masser af synlige reflekser. Og skulle hætten sætte sig fast i en gren - så ryger den nemt af. På den måde er dit barn sikret bedst muligt mod ulykker.

Som du kan læse, gør vi meget for, at vores børnetøj skal blive en god oplevelse for både dig og dit barn. Vi bestræber os altid på at levere det bedste, hvad enten det gælder kvalitet, design eller god online service. Udover børnetøj har vi også et stort udvalg af lækkert babytøj, der er fremstillet efter de samme principper som vores børnetøj. Er du på udkig efter et godt kup, så kig forbi vores outlet-sektion med lækkert børnetøj. Det er ligesom udsalg - bare helt året rundt. Se det store sortiment af børnetøj og babytøj!

Dit barn fortjener det bedste børnetøj, så det leverer vi hos Ticket.